Brussels parlementslid Mathias Vanden Borre (N-VA) werd plots omsingeld en kreeg een paar rake klappen.
Volledig scherm
Brussels parlementslid Mathias Vanden Borre (N-VA) werd plots omsingeld en kreeg een paar rake klappen. © RV

Parlementslid filmt hoe Brusselse jongeren hem aanvallen: “Gestampt, geslagen en bijna beroofd”

BrusselBrussels parlementslid Mathias Vanden Borre (N-VA) heeft een filmpje gemaakt waarop te zien is hoe hij in Brussel is belaagd door een aantal jongeren. “Ik ben aangevallen, gestampt, geslagen en bijna beroofd”, vertelt Vanden Borre aan HLN. Het parlementslid kon vluchten, maar raakte gewond. De politie bevestigt het verhaal en voert een onderzoek.

24 reacties

 • Herman Kouter

  1 week geleden
  Geef ze wat subsidies en het probleem lost zich zelf op.
 • Patrick Proot

  1 week geleden
  Broeckzele wil onafhankelijk worden.Financieel onmachtig,organisatorisch achterhaald,moreel nergens. Maar nooit geven we dit verlopen imbroglio op.
 • walther truyens

  1 week geleden
  Beste u moet eens met sterke Jan praten , hij ging alles opkuisen maar hier en daar zal hij wel iets vergeten zijn, doen lijk in India , 1000 keren opdrukken , dan 1000 keren door de knieën gaan , en 100 auto's wassen , dat zijn geen geldboetes maar die worden toch niet betaald .
 • nicole desseyn

  1 week geleden
  Welkom in het “ echte” leven gewone mensen hebben daar dagelijks mee te maken ge moot van geluk spreken dat ge niet afgeranseld bent
 • Jacqueline Sels

  1 week geleden
  Als je zo een hoop van die gasten (en meisjes!) in de klas hebt, zoals mijn vrouw in verschillende scholen heeft meegemaakt, hou je het echt niet vol om (te proberen) les te geven.
 1. Politiezone Brussel Zuid kreeg in 3 weken liefst 4 keer met geweld te maken: “We zijn op dit moment niet zo graag gezien”
  Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst

  Politiezo­ne Brussel Zuid kreeg in 3 weken liefst 4 keer met geweld te maken: “We zijn op dit moment niet zo graag gezien”

  Het incident van afgelopen maandag waarbij een politieman van de zone Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst) werd aangevallen door een groep jongeren, is niet het eerste of enige incident van de afgelopen weken waarbij leden van de politiezone het slachtoffer zijn geworden van agressie. Dat meldt Het Nieuwsblad donderdag en wordt bevestigd door politiewoordvoerster Sarah Frederickx. “Er is extra budget vrijgemaakt voor de ‘nabijheidspolitie’.”
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”