Federale politie
Volledig scherm
© Federale politie

Parket zoekt twee mannen die een gewelddadige diefstal hebben gepleegd in Laken

LakenHet parket van Brussel heeft een opsporingsbericht verstuurd waarin wordt gezocht naar twee mannen die een gewelddadige overval hebben gepleegd op donderdag 10 juni 2021 in de Kroonveldstraat in Laken.

 1. Verkeershinder door doortocht wielerwedstrijd
  Sint-Genesius-Rode

  Verkeers­hin­der door doortocht wielerwed­strijd

  Wie op de baan moet op woensdag 12 april of wielerliefhebber is mag die datum omcirkelen in de agenda. Dan wordt de Brabantse Pijl gereden. De gemeente Sint-Genesius-Rode laat alvast weten dat er daardoor lokaal hinder zal zijn. “Het parcours loopt ook door onze gemeente”, klinkt het. “Om de veiligheid te garanderen zal er langs de Leuvensesteenweg, tussen het grondgebied Beersel en het kruispunt Eigenbrakelsesteenweg, Zoniënwoudlaan en Hallesesteenweg en langs de Eigenbrakelsesteenweg tussen het grondgebied Eigenbrakel en het kruispunt Eigenbrakelsesteenweg, Zoniënwoudlaan en Hallesesteenweg een parkeerverbod gelden tussen 9 uur en 16 uur.
 2. Boze rechter geeft dronken chauffeur die ‘pampercursusje’ vraagt opvallende raad: “Ga eens kijken naar de kindergrafjes in Walfergem. Die doodrijder had hetzelfde alcoholgehalte als u”
  PREMIUM
  Groot-Bijgaarden

  Boze rechter geeft dronken chauffeur die ‘pampercur­sus­je’ vraagt opvallende raad: “Ga eens kijken naar de kindergraf­jes in Walfergem. Die doodrijder had hetzelfde alcoholge­hal­te als u”

  Een chauffeur die dronken een motorrijder aanreed stelde in de politierechtbank voor om een verkeerscursus te volgen. Politierechter Johan Van Laethem gaf hem de volle laag. “Ga in de plaats kijken naar de kruisjes die in Walfergem staan”, klonk het. Daar stierven in 1966 tien schoolkinderen toen een dronken chauffeur hen van de weg maaide. “Op die graven liggen na al die jaren nog bloemen”, klonk het.