Bewoners van de Tervurenlaan maken zich zorgen over de schrapping van parkeerplaatsen
Volledig scherm
Bewoners van de Tervurenlaan maken zich zorgen over de schrapping van parkeerplaatsen © Dieter Nijs

Parkeerplaatsen sneuvelen voor nieuw fietspad. Buren ongerust: “Waar moeten wij dan parkeren?”

Bewoners van de Tervurenlaan  in Sint-Pieters-Woluwe maken zich zorgen over parkeerplaatsen die dreigen te verdwijnen. Door de aanleg van een fietspad zouden er volgens de buurt nog maar een dertigtal parkeerplekken overblijven. “En we hebben nu al te weinig plaats.”

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Handelaars Sint-Gillisvoorplein sluiten deuren door overlast van drugsverslaafden: “Werknemers zijn bang en families vluchten weg van terrassen”
  PREMIUM
  Sint-Gillis

  Handelaars Sint-Gillisvoor­plein sluiten deuren door overlast van drugsver­slaaf­den: “Werknemers zijn bang en families vluchten weg van terrassen”

  De uitbaters van de horeca- en handelszaken aan het Sint-Gillisvoorplein en in de Moskoustraat hielden woensdagavond hun deuren gesloten als protest tegen de overlast die een handvol drugsverslaafden veroorzaken in de buurt. Met de actie proberen ze de gemeente te overtuigen oplossingen te vinden voor het probleem.