Dieter Nijs
Volledig scherm
© Dieter Nijs

Paralympic Day op het De Brouckèreplein: “Bezoekers laten proeven van paralympische sporten”

BrusselOp het De Brouckère plein vond vandaag de Paralympic Day plaats, in teken van de Paralympische Spelen van Parijs. Nieuwsgierigen konden er kennis maken met diverse paralympische disciplines, en ze zelf ook uittesten.

 1. Openluchtzwembad FLOW slachtoffer van vandalen en diefstal: “Serieuze gevolgen voor een organisatie met weinig middelen”

  Openlucht­zwem­bad FLOW slachtof­fer van vandalen en diefstal: “Serieuze gevolgen voor een organisa­tie met weinig middelen”

  Het openluchtzwembad van Pool Is Cool werd de voorbije weken getroffen door vandalenstreken en diefstal. Er werden onder meer een koelkast, zwembadreiniger en gereedschap gestolen. Daarnaast vallen er ook kleinere vernielingen op te meten. “Het is de eerste keer dat we zoiets meemaken”, zegt oprichter Paul Steinbrück. “Maar het berokkent veel schade aan een organisatie met weinig middelen zoals de onze.”
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.