BELGA
Volledig scherm
© BELGA

OVERZICHT. Coronapas in Brussel uitgebreid: hier moet je een Covid Safe Ticket voorleggen en andere dingen die je moet weten

Brussels GewestVanaf vandaag treedt de uitbreiding van de coronapas in het hele Brussels Hoofdstedelijk Gewest in werking. Het Brussels parlement zette vorige week het licht op groen.  Onder meer op café en restaurant moet je voortaan een Covid Safe Ticket (CST) kunnen voorleggen. In onderstaand overzicht sommen we alle details over dat CST nog eens op in vraag en antwoord. 

22 reacties

 • Signe Verhaert

  3 maanden geleden
  Dat ze het gewoon is over heel belgie doen
 • rik casteleyn

  3 maanden geleden
  Nu kunnen ze een half uurtje rijden en kunnen ze in Vlaanderen zich volledig uitleven zonder coronapas . Er zijn zelf kortingen voorzien voor groepen vanaf 8 man ! Doen !
 • Marc Van den Braek

  3 maanden geleden
  En zo zet Vlaanderen zich buitenspel en komen ze van alle kanten bij ons terecht. Met dank aan de Vlaamse regering.
 • Carlo Verstappen

  3 maanden geleden
  We stopte gisteren tijdens een motor rit in een dorpje in Nederland aan een café voor een koffie en moesten ons Coronapaspoort laten zien, dat was geen probleem iedereen had het. Geen Coronapaspoort geen koffie. Waarom is dat voor onze regering zo een probleem? Verplicht voor heel België een Coronapaspoort op straf van boeten.
 • Jacky Leman

  3 maanden geleden
  Bye bye Brussel en Wallonië. Zelfs bye ook Vlaanderen. Je wordt hier door de hele horeca uitgemolken. Zal mijn duizenden euro’s wel in Nederland uitgeven. Veel goedkoper en nog vriendelijk ook
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.