Prins Laurent woont de inhuldiging van het Ronald McDonald Huis bij.
Volledig scherm
Prins Laurent woont de inhuldiging van het Ronald McDonald Huis bij. © Photo News

Ouders en familie van ziekenhuispatiëntje kunnen voortaan vlak bij UZ verblijven: “Zo kunnen ze hun kind nog een nachtzoen geven”

Naast het kinderziekenhuis van het Universitair Ziekenhuis Brussel is donderdag het eerste Ronald McDonald Huis ingehuldigd, met steun van het Kinderfonds van de hamburgerketen. Het moet aan ouders en familie van een ziek kind tijdelijk onderdak bieden bij een ziekenhuisverblijf.

2 reacties

 • Hanne Delbeke

  2 jaar geleden
  Alle beetjes helpen! Meer info op www.kinderfonds.be :-)
 • Valere Mores

  2 jaar geleden
  Prachtig initiatief! Kan ik misschien mee sponsor spelen?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Op bezoek bij Couture Meer, hofleverancier van het Belgische Koningshuis
  PREMIUM
  Ukkel

  Op bezoek bij Couture Meer, hofleveran­cier van het Belgische Konings­huis

  “Ik was zeer blij met het brevet,” zegt Meer. “Dat moet je op voorhand aanvragen, en nadien volgt er inspectie die komt kijken of alles naar wens is. Gelukkig was dat geval,” glundert hij. Meer leerde de stiel al van kindsbeen af. “Ik heb het maken en retoucheren van kledij meegekregen van mijn familie. Nadien heb ik voor verschillende couturiers gewerkt, waaronder in Italië. Daar heb ik veel opgestoken. Het is immers het land bij uitstek voor mode.” Uiteindelijke belande Meer in 1996 in België. Sinds 2003 heeft hij zijn eigen zaak, Meer Couture, op de Waterloosesteenweg in Ukkel.