David Manzheley
Volledig scherm
PREMIUM
David Manzheley © VTM NIEUWS

Organisator seksfeestje: “Ik word geïntimideerd opdat ik zou zwijgen”

Poolse media schrijven dat David Manzheley (29), de man die afgelopen week in Brussel het beruchte seksfeestje met diplomaten organiseerde, in zijn thuisland wordt gezocht door de politie. Hij zou gekend zijn in meerdere oplichtingszaken. Zelf ontkent Manzheley dat hij in Polen ooit strafbare feiten heeft gepleegd. “Ik word geïntimideerd”, zegt hij. 

6 reacties

 • Edmond Dillien

  2 maanden geleden
  Als hij in Polen gezocht word en hier ingeschreven is, is er iets dat niet marcheert zoals het zou moeten, en vermits hij de nodige diplomaten, dewelke word niet gezegd, als klant heeft en dan nog connecties in't Europarlement heeft denkt hij echt dat hij alles mag en kan, eens zien wat er van komt met zijn klachten tegen de Politie, ik denk niet dat ze als een blok achter hem gaan staan. 
 • stefan crama

  2 maanden geleden
  Steeds dezelfde vraag, hoe staat men toe dat zulke figuren hier verblijven. De wet eens dringend aanpassen of anders toelaten dat extreem rechts binnen enkele jaren de plak gaat zwaaien. 
 • Dirk Van Nuffel

  2 maanden geleden
  Moet men geloven dat die Poolse gast dat allemaal gratis organiseert.Lijkt meer op de commerciële uitbating van een seksclub voor homoseksuele mannen en als men tussen de regels die er gelden leest mag men er ook van uitgaan dat deze persoon oogluikend drugsgebruik toestaat in zijn woning(zolang het maar geen heroïne is).Zal waarschijnlijk ook wel geen cent belasting betalen ook zijn verdiensten als sekswerker.
 • Emanuel de Landheer

  2 maanden geleden
  Oppakken en doorsturen richting Polen! NUL tolerantie, als je familie zou op bezoek komen zou je voor alles verweten worden met een monster boete er boven op! Dus die gast zegt zelf dat hij niks heeft misdaan, wel nu onmiddellijk terugsturen! En iedere diplomaat met naam in de krant en ontslag! Het zijn net deze die ons zeggen wat we niet mogen doen!!!
 • ann vandelannoote

  2 maanden geleden
  Hij kent blijkbaar alleen maar zijn rechten maar van plichten heeft hij nog nooit gehoord. Ja de wetten zijn er ook voor jou! Volg ze net zoals iedereen en dan heb je geen problemen met politie of het gerecht!
 1. Organisator seksfeest ziet het probleem niet: “We waren heel voorzichtig, iedereen had al corona gehad”
  PREMIUM
  Brussel

  Organisa­tor seksfeest ziet het probleem niet: “We waren heel voorzich­tig, iedereen had al corona gehad”

  David Manzheley, die het seksfeest voor 25 mannen organiseerde waar vrijdag ook Europarlementslid József Szájer betrapt werd, ziet geen probleem in zijn lockdownfeestje. Dat er een Europarlementslid aanwezig was, wist hij naar eigen zeggen niet. “Op mijn feestjes nodig ik altijd een paar vrienden uit, die op hun beurt ook nog wat vrienden meebrengen, en dan maken we het samen gezellig. We praten wat, we drinken wat - net zoals op café. Het enige verschil is dat we in de tussentijd ook seks hebben met elkaar. Ik zie niet in wat daar verkeerd aan is.” Iets waar de organisator zo van overtuigd is, dat hij ons rondleidt in het appartement waar het seksfeest plaatsvond.
 1. Verdachte gaat volledig door het lint in Amerikaanse rechtbank
  Play

  Verdachte gaat volledig door het lint in Amerikaan­se rechtbank

 2. De Amerikaanse president heeft altijd deze zwarte tas in de buurt: dit is waarom
  Play
  uitgelegd

  De Amerikaan­se president heeft altijd deze zwarte tas in de buurt: dit is waarom