"Ik zie het probleem niet", houdt de organisator vol.
Volledig scherm
PREMIUM
"Ik zie het probleem niet", houdt de organisator vol. © Baert

Organisator seksfeest ziet het probleem niet: “We waren heel voorzichtig, iedereen had al corona gehad”

BrusselDavid Manzheley, die het seksfeest voor 25 mannen organiseerde waar vrijdag ook Europarlementslid József Szájer betrapt werd, ziet geen probleem in zijn lockdownfeestje. Dat er een Europarlementslid aanwezig was, wist hij naar eigen zeggen niet. “Op mijn feestjes nodig ik altijd een paar vrienden uit, die op hun beurt ook nog wat vrienden meebrengen, en dan maken we het samen gezellig. We praten wat, we drinken wat - net zoals op café. Het enige verschil is dat we in de tussentijd ook seks hebben met elkaar. Ik zie niet in wat daar verkeerd aan is.” Iets waar de organisator zo van overtuigd is, dat hij ons rondleidt in het appartement waar het seksfeest plaatsvond.

106 reacties

 • Henri Dederen

  2 maanden geleden
  Dries Van Langenhove  werd van de Universiteit weggestuurd omwille van Schild & Vrienden.David Manzheley kan een PHD bekomen in België en  ondertussen gay seksfeesten organiseren zonder enige sanctie of veroordeling . Meer nog -  ondertussen  kan hij zonder enige  schroom hierover communiceren in vlaamse-Italiaanse en Pools kranten . Hoeveel verdient deze man trouwens aan deze feestjes ? Hij zou ook perfect mensen kunnen afpersen . Waar zijn al onze moraalridders nu? 
 • Argus Vercauteren

  2 maanden geleden
  Kent deze man dan geen enkele schaamte? Hij overtreedt de coronamaatregelen zonder blikken of blozen en probeert vervolgens de schuld in de schoenen te schuiven van de politie. Laat ons hopen dat de man geen politicus wordt of een andere leidinggevende positie gaat bekleden, want hij heeft overduidelijk een gebrek aan normen en waarden. Dit toont aan, ondanks zijn universitair diploma, dat er een groot verschil is tussen intelligentie en wijsheid.
 • Ronny Van Loock

  2 maanden geleden
  Ben uit mijn zetel gevallen als ik die wereldvreemde gast op TV bezig hoorde! Ik weet niet waar die vandaan komt maar oppakken en die direct terug brengen waar ie vandaan komt! Moet ge nog het lef hebben om klacht neer leggen, die kerel lapt gewoon alle regels aan zijn laars! Wat is dat hier toch in dat land de dag van vandaag? 
 • Bert Verlooy

  2 maanden geleden
  Hij wist wel dat het veilig was omdat iedereen die aanwezig was al corona had gehad. Maar dat József Szájer aanwezig was, wist hij niet. Hoe kan je weten dat iedereen al corona heeft gehad als je niet weet wie er aanwezig was? Laten we hopen dat die man nooit een job met verantwoordelijkheid moet uitvoeren want die denkt alleen aan zichzelf en zijn eigen plezierkes en als het fout gaat heeft een ander het gedaan.
 • Dirk Schautteet

  2 maanden geleden
  Sex party en veilig, leg dat eens op een deftige manier uit.
 1. Minister Verlinden na omstreden ‘mondmaskervonnis’: “Ministerieel besluit blijft als rechtsgrond”
  Brussel

  Minister Verlinden na omstreden ‘mondmas­ker­von­nis’: “Ministeri­eel besluit blijft als rechts­grond”

  Het Brusselse parket is in beroep gegaan tegen het vonnis van een politierechter die een man vrijsprak voor het niet dragen van zijn mondmasker. Volgens de politierechtbank is er voor de mondmaskerplicht geen wettelijke basis. Grondrechtenspecialist en professor aan de Universiteit Saint-Louis in Brussel, Jogchum Vrielink, ziet in het vonnis vooral een aansporing om werk te maken van een zogenaamde ‘coronawet’. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden wijst er in een reactie op dat het ministerieel besluit in kwestie “overeind blijft”.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo