De politie verspreidde beelden van de dader.
Volledig scherm
De politie verspreidde beelden van de dader. © Twitter

Opsporingsbericht: herkent u de dader van mesaanvallen in Anderlecht en Sint-Pieters-Leeuw?

Anderlecht/Sint-Pieters-LeeuwDe man die maandagavond op de Veeweidekaai in Anderlecht twee voorbijgangers aanviel en ernstig verwondde met een mes, heeft diezelfde avond nog twee andere mensen aangevallen, in Anderlecht en in het Vlaams-Brabantse Sint-Pieters-Leeuw. Dat blijkt uit een opsporingsbericht dat het Brusselse parket heeft verspreid.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Cyril Ngonge speelt woelige exit bij Groningen van zich af bij Verona en scoort meteen bij basisdebuut tegen Lazio Roma (1-1): “Geen tijd voor spelletjes”
  voetbal belgen in het buitenland

  Cyril Ngonge speelt woelige exit bij Groningen van zich af bij Verona en scoort meteen bij basisde­buut tegen Lazio Roma (1-1): “Geen tijd voor spelletjes”

  Cyril Ngonge stond maandagavond voor het eerst in de basis bij Verona in de wedstrijd tegen Lazio en hij bedankte voor dat vertrouwen met zijn eerste competitiedoelpunt in de Serie A. De 22-jarige Ukkelaar (ex-Club Brugge) maakte deze winter de overstap van FC Groningen nadat hij er op een zijspoor was geraakt omwille van extrasportieve redenen.