In de Versailleswijk in Neder-over-Heembeek was het afgelopen weekend al erg onrustig.
Volledig scherm
In de Versailleswijk in Neder-over-Heembeek was het afgelopen weekend al erg onrustig. © Marc Baert

Opnieuw vuilnisbak en afvalcontainer in brand gestoken in Versailleswijk

Neder-over-HeembeekHet is alweer onrustig in de Versailleswijk in Neder-over-Heembeek. Maandagavond werden een container met afval en een vuilnisbak in brand gestoken.

 1. LEKKER LOKAAL. Takeaway bij Le Zinneke: “Garnaalkroketjes zijn vijf sterren waard. Eeuwig zonde van de slappe frietjes”
  PREMIUM
  Schaarbeek

  LEKKER LOKAAL. Takeaway bij Le Zinneke: “Garnaalk­ro­ket­jes zijn vijf sterren waard. Eeuwig zonde van de slappe frietjes”

  De meeste mensen kennen Schaarbeek van de tientallen Turkse kebabzaken uit de regio Emirdag. Het Liedtsplein is ermee bezaaid. Je zou het niet verwachten, maar hoger in Schaarbeek aan het Vaderlandsplein, achter een onopvallende gevel, ligt restaurant Le Zinneke, met - hoe toepasselijk - gerechten uit ons Belgische vaderland. Wij gingen proeven. Meer restorecensies lees je hier.
 2. Mensensmokkelbende randt vrouwelijke slachtoffers aan: tot 8 jaar cel gevorderd
  Brussel

  Mensensmok­kel­ben­de randt vrouwelij­ke slachtof­fers aan: tot 8 jaar cel gevorderd

  Negen Soedanezen die deel zouden hebben uitgemaakt van een bende mensensmokkelaars riskeren tot 8 jaar cel. De beklaagden zouden minstens vanaf december 2019 transmigranten geronseld hebben in het Brusselse Maximiliaanpark om ze naar een snelwegparking vlak bij het Groot-hertogdom Luxemburg te brengen en ze daar op vrachtwagens naar het Verenigd Koninkrijk te zetten. Een aantal leden van de organisatie zou ook vrouwelijke slachtoffers aangerand en bedreigd hebben.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Uniqlo slaat aan in hoofdstad: “Wij jagen geen trends na”
  PREMIUM
  Elsene/Brussel

  Uniqlo slaat aan in hoofdstad: “Wij jagen geen trends na”

  De kaper op de kust heeft de jarenlange koning van de troon gestoten: het Japanse Fast Retailing, de groep achter kledingmerk Uniqlo, is intussen meer waard dan Inditex, het Spaanse moederbedrijf van onder meer Zara en Bershka. Brussel telt sinds september twee Uniqlo-winkels: een aan de Munt en een aan de Naamsepoort in Elsene. Brand marketing manager Evelien Van Campenhout verklaart het succes van de functionele, duurzame kledingketen. “Mensen zoeken eerder naar functionele en vooral comfortabele kleding om tijd thuis door te brengen. Laat comfort en functionaliteit nu net erg belangrijke eigenschappen zijn van onze kleding.”
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica