De Adolphe Maxlaan is niet fietsvriendelijk.
Volledig scherm
De Adolphe Maxlaan is niet fietsvriendelijk. © Photonews

Opnieuw fietser slachtoffer van verkeersagressie: “De ene trok me van mijn fiets, de andere sloeg me hard in mijn gezicht”

BrusselIn het centrum is een fietser vrijdagnamiddag slachtoffer geworden van verkeersagressie. “Ik werd van mijn fiets getrokken en werd toen hard in mijn gezicht geslagen”, aldus Oscar Ticgchelhoff. Hij houdt er twee gebroken tanden aan over. De daders konden ondertussen geïdentificeerd worden.

 1. “We wachten al een jaar, dus dan neem ik die 4 uren in de rij er wel bij”: 2.000 mensen kregen vandaag vaccin op de Heizel, met lange wachtrijen tot gevolg
  Play
  Brussel

  “We wachten al een jaar, dus dan neem ik die 4 uren in de rij er wel bij”: 2.000 mensen kregen vandaag vaccin op de Heizel, met lange wachtrijen tot gevolg

  Het deed denken aan de hamsteraars van weleer, de lange rijen aan het vaccinatiepunt op de Heizel vandaag. Het grootste vaccinatiecentrum van ons land kreeg heel wat vaccingegadigden over de vloer die geen afspraak hadden gemaakt. Sommigen moesten meer dan vier uur wachten op hun prikje. Anderen belden gauw naar het callcenter om een afspraak te maken en mochten de lange rij overslaan.
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis