Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Opnieuw actie van de politie: “Slechts één gedetineerde mag Justitiepaleis binnen”

BrusselEen nieuwe dag, een nieuwe actie van de politievakbonden.  Vandaag blokkeren ze de ingang die gebruikt wordt om de  gedetineerden het gerechtsgebouw binnen te brengen. Slechts één gevangene mocht binnen: de beschuldigde die momenteel terechtstaat voor het hof van assisen.

 1. Waarom Niklo Dailly RWDM verkiest boven buitenlands avontuur: “Met mijn aanvallende kwaliteiten club van mijn hart meehelpen aan titel”
  voetbal challenger pro league

  Waarom Niklo Dailly RWDM verkiest boven buiten­lands avontuur: “Met mijn aanvallen­de kwalitei­ten club van mijn hart meehelpen aan titel”

  Al verschillende jaren wordt Niklo Dailly tijdens de zomer- of wintermercato aan RWDM gelinkt, maar er was wel altijd een reden waarom het niet zover is gekomen. Tot nu dus. De zoon van voorzitter Thierry Dailly vindt het moment nu wel rijp om voor de Brusselse club te kiezen, waar hij sinds de start van de voorbereiding in januari zijn conditie onderhoudt.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.