Opmerkelijke beelden: ouderen houden met mensenketting jonge heethoofden tegen in Brussel en Antwerpen nadat Marokko wel doorstoot op WK

In Brussel en Antwerpen zijn duizenden Marokkaanse voetbalfans samengekomen om te vieren dat Marokko zich heeft geplaatst voor de volgende ronde van het WK voetbal in Qatar. Opmerkelijk: zowel in Brussel als Antwerpen hielden ouderen de jonge heethoofden tegen die de confrontatie met de politie opzoeken. Op de bovenstaande beelden is te zien hoe oudere mannen in Brussel een mensenketting vormen tussen de jonge heethoofden en de politie. Toch waren er zowel in Brussel als in Antwerpen arrestaties.

96 reacties

 • emiel wouters

  2 maanden geleden
  Wat politie niet kan kunnen ouderen dus wel. Zouden wij de ouderen dan eens niet altijd inzetten. Luister eens naar een goede raad van een ouder en wijzer persoon. Dan zal het ook beter gaan.
 • Jean Donny

  2 maanden geleden
  Gaan zulke acties hoe lovenswaardig ook de grond van het probleem oplossen? Of weer uitdoven en gaat de geschiedenis zich blijven herhalen? Eerlijk? Ik denk herhalen zolang de oorzaak niet grondig wordt aangepakt.
 • Luc Brouckaert

  2 maanden geleden
  Goed zo. Ze lijken te beseffen dat ze een brug tever zijn gegaan. Houden zo.
 • Jp V.d.Berghe

  2 maanden geleden
  Zo verdien en krijg je respect :)
 • Wesley Kenis

  2 maanden geleden
  Verstand komt met de jaren zogezegd...als het voor die ouderen 30 jaar duurt, dan is er nog hoop..ik ben vooral benieuwd of dzt het nu een eenmalige aktie was door het voetbal of dat de gemmensachp nu EINDELIJK doorheeft dat ze een deel van het probleem zijn en dus ook een groot deel van de oplossing.
 1. Toerismewebsite stad Halle in een nieuw kleedje
  Halle

  Toerisme­web­si­te stad Halle in een nieuw kleedje

  Halle steekt de toerismewebsite in een nieuw kleedje. De website www.visithalle.be biedt je een overzicht van het vaste en variabele aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden in en rondom de stad. Naast de bijzondere trekpleisters zoals de Sint-Martinusbasiliek, het adembenemende Hallerbos of de unieke muurschildering ‘Het Betoverde Bos’, vind je er ook het uitgebreide wandel- en fietsaanbod. “De website is beschikbaar in drie talen, Nederlands, Frans en Engels”, klinkt het bij het stadsbestuur. “De site is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren, met verschillende categorieën en doelgroepen, zodat iedereen snel de activiteiten kan vinden die hen interesseren.”