Opmerkelijke beelden: ouderen houden met mensenketting jonge heethoofden tegen in Brussel en Antwerpen nadat Marokko wel doorstoot op WK

In Brussel en Antwerpen zijn duizenden Marokkaanse voetbalfans samengekomen om te vieren dat Marokko zich heeft geplaatst voor de volgende ronde van het WK voetbal in Qatar. Opmerkelijk: zowel in Brussel als Antwerpen hielden ouderen de jonge heethoofden tegen die de confrontatie met de politie opzoeken. Op de bovenstaande beelden is te zien hoe oudere mannen in Brussel een mensenketting vormen tussen de jonge heethoofden en de politie. Toch waren er zowel in Brussel als in Antwerpen arrestaties.

96 reacties

 • emiel wouters

  2 maanden geleden
  Wat politie niet kan kunnen ouderen dus wel. Zouden wij de ouderen dan eens niet altijd inzetten. Luister eens naar een goede raad van een ouder en wijzer persoon. Dan zal het ook beter gaan.
 • Jean Donny

  2 maanden geleden
  Gaan zulke acties hoe lovenswaardig ook de grond van het probleem oplossen? Of weer uitdoven en gaat de geschiedenis zich blijven herhalen? Eerlijk? Ik denk herhalen zolang de oorzaak niet grondig wordt aangepakt.
 • Luc Brouckaert

  2 maanden geleden
  Goed zo. Ze lijken te beseffen dat ze een brug tever zijn gegaan. Houden zo.
 • Jp V.d.Berghe

  2 maanden geleden
  Zo verdien en krijg je respect :)
 • Wesley Kenis

  2 maanden geleden
  Verstand komt met de jaren zogezegd...als het voor die ouderen 30 jaar duurt, dan is er nog hoop..ik ben vooral benieuwd of dzt het nu een eenmalige aktie was door het voetbal of dat de gemmensachp nu EINDELIJK doorheeft dat ze een deel van het probleem zijn en dus ook een groot deel van de oplossing.
 1. Orde van Hofmaarschalken organiseert Oenstellingsgala
  Halle

  Orde van Hofmaar­schal­ken organi­seert Oenstel­lings­ga­la

  De Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames organiseren op zaterdag 4 februari opnieuw het Oenstellingsgala. Dat vindt opnieuw plaats op de campus van Don Bosco aan de Lenniksesteenweg. Die avond wordt het nieuw hofmaarschalkenpaar aangesteld en het vorige hofmaarschalkenpaar Cédric I en Peggy I en hun mini Hofmaarschalkenpaar Jochem I en Ilona I wordt opgenomen in de Orde. Presentator van dienst is Mark Huylenbroeck. De hofmaarschalken hebben met De Halse Dansmariekes en de Halse Vedettenparade verschillende lokale artiesten op het podium staan, maar met Jettie Pallettie en De Lawineboys staan ook sfeermakers van buiten Halle op de affiche. DJ Mazzletov zal samen met Dj Jorre voor ambiance zorgen voor en na de verschillende optredens. Kaarten in voorverkoop kosten 8 euro en aan de kassa 10 euro. Extra informatie over het Oenstellingsgala is te vinden op www. galabal-halle.be.
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.