Oplichters beloven dat ze een chemische vloeistof verkopen, waarmee je bankbiljetten kan kopiëren.
Volledig scherm
Oplichters beloven dat ze een chemische vloeistof verkopen, waarmee je bankbiljetten kan kopiëren. © RV

Oplichter belooft bankbiljetten te kopiëren met speciaal ‘wasmiddel’: “Dader maakte 100.000 euro buit”

BrusselDe federale spoorwegpolitie heeft in station Brussel-Zuid een man opgepakt, die slachtoffers zou hebben opgelicht met een ‘magische kopieertruc’ en valse bankbiljetten.  De man zou naar schatting 100.000 euro hebben buitgemaakt door mensen te beloven dat hij geld kon maken door het “te wassen.”

 1. Krijgt Brusselaar er straks 250 voetbalvelden aan groen bij? Meerderheidspartijen en N-VA vragen om Koninklijk Park van Laken te openen voor publiek
  Laken

  Krijgt Brusselaar er straks 250 voetbalvel­den aan groen bij? Meerder­heids­par­tij­en en N-VA vragen om Koninklijk Park van Laken te openen voor publiek

  De Brusselse meerderheidspartijen aan Nederlandstalige kant hebben een ontwerpresolutie ingediend voor de gedeeltelijke openstelling van het Koninklijk Park van Laken voor het publiek. Volgens one.brussels, Groen en Open Vld leeft de vraag om het park te openen voor het publiek al langer onder de Brusselaars. Ook oppositiepartij N-VA ziet het voorstel zitten.
 2. Twee audits en klacht bij het gerecht na onthullingen over “badgefraude” bij MIVB
  Brussels Gewest

  Twee audits en klacht bij het gerecht na onthullin­gen over “badgefrau­de” bij MIVB

  De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij heeft twee interne onderzoeken geopend, nadat er in de pers onthullingen opdoken over ‘badgefraude’ van werknemers. Verschillende personeelsleden zouden via het badgesysteem gedaan hebben alsof ze aan het werk waren, terwijl ze in feite thuis zaten. De MIVB onderzoekt die informatie en heeft klacht ingediend bij de onderzoeksrechter.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica