Klara-netmanager Chantal Pattyn.
Volledig scherm
PREMIUM
Klara-netmanager Chantal Pattyn. © © VRT Joost Joossen

Ontdek het Brussel van Klara-netmanager Chantal Pattyn: “In de Dansaertwijk lijkt die grote stad plots een dorp”

De natuur heeft ze niet nodig om tot rust te komen. Geef Klara-netmanager Chantal Pattyn maar de de urban jungle van Brussel, waar ze slingert tussen werk, thuis en alles wat de hoofdstad te bieden heeft.

0 reacties

 1. Ontdek het Brussel van Dorothee Dauwe: “Niet alles is hier perfect en dat geeft het charme”
  PREMIUM

  Ontdek het Brussel van Dorothee Dauwe: “Niet alles is hier perfect en dat geeft het charme”

  Pendelaars horen haar stem elke namiddag op Q-music, waar ze samen met Maarten Vancoillie een einde breidt aan elke werkdag. Na het werk in de radiostudio trekt Dorothee Dauwe (29) naar het centrum van Brussel, waar ze zoals zoveel studenten bleef ‘plakken’ na haar studies aan het RITCS. Jaren later heeft ze de stad helemaal in haar hart gesloten. “Het is altijd moeilijk om uit te leggen waarom ik van de stad hou, maar ik heb eens gelezen: ‘Het duurt even voor je Brussel graag gaat zien, maar eens het zover is, krijg je ze niet meer uit je hart’. En dat klopt voor mij volledig.”
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"