De hongerstaking werd op 21 juli opgeschort.
Volledig scherm
De hongerstaking werd op 21 juli opgeschort. © Marc Baert

Ondanks “dreiging” mogen hongerstakers ook na 15 augustus nog in Begijnhofkerk verblijven

BrusselVolgens de USPR, de organisatie van sans-papiers die opgericht werd tijdens de hongerstaking, worden de mensen zonder papieren die al sinds eind januari de Begijnhofkerk in Brussel bezethouden tegen 15 augustus uit de kerk gegooid. Intussen blijkt dat de sans-papiers na 15 augustus wel nog in de Begijnhofkerk kunnen verblijven, maar het is nog niet duidelijk voor hoelang.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.