Aangeboden door Aangeboden door Civa
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.

Om het CIVA kan je niet heen

Aangeboden door CivaHoor je het in Keulen donderen als je het woord CIVA hoort vallen? Daar wil het Brusselse Architectuurmuseum verandering in brengen. Met deze vier troeven in het achterhoofd wil jij het CIVA – en hun tijdelijke expo Architects at Play – met eigen ogen zien.

0 reacties

 1. Brusselse oppositiepartijen MR en N-VA hekelen “discriminaties” in nieuwe taxiplan
  Brussels Gewest

  Brusselse oppositie­par­tij­en MR en N-VA hekelen “discrimi­na­ties” in nieuwe taxiplan

  Het Brussels parlement is dinsdag gestart met de bespreking van het langverwachte taxiplan van minister-president Rudi Vervoort (PS). In het nieuwe Brusselse taxilandschap verdwijnt het concept van verhuur van voertuigen met chauffeur (VVC) en komt er een eengemaakt statuut voor de chauffeurs. Maar voor oppositiepartijen MR en N-VA worden de VVC-chauffeurs (Uber-chauffeurs) zwaar gediscrimineerd.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.