Sven Gatz.
Volledig scherm
Sven Gatz. © Marc Baert

Non-profitsector kampeert 24 uur lang voor deur van Brussels minister Gatz

Brussels GewestDe vakbonden van de non-profitsector zijn donderdag om 13 uur begonnen aan een actie waarbij ze 24 uur lang voor de deur van het kabinet van Brussels minister van Begroting Sven Gatz (Open Vld) kamperen. De werknemers van de gezondheids-, welzijns- en sociaal-culturele sector pikken het niet meer dat de Brusselse regering hen geen garantie geeft op een opwaardering van hun beroepen.

  1. Voorzitter Thierry Dailly (RWDM) wil nog enkele transfers doen: “Geduld is een schone deugd, maar we kunnen niet blijven wachten”
    Voetbal 1B

    Voorzitter Thierry Dailly (RWDM) wil nog enkele transfers doen: “Geduld is een schone deugd, maar we kunnen niet blijven wachten”

    Na een geslaagd oefenkamp in het Nederlandse Delden is dinsdag deel twee begonnen van de voorbereiding voor de Brusselse club. Zaterdag staat de zesde oefenpot op het programma. Met Overijse treft RWDM zaterdag om 18 uur een eerste club die niet op het hoogste niveau uitkomt. Een uitgelezen kans om de eerste winst van deze oefencampagne te pakken.