De Zuidfoor in Brussel.
Volledig scherm
De Zuidfoor in Brussel. © Dieter Nijs

Nog steeds 180.000 jongeren niet gevaccineerd in Brussel, kaap van 80% eerste dosissen wel behaald bij 65-plussers

In het Brusselse gewest is er zowel goed als slecht nieuws op vlak van vaccinatie. De kaap van 80 procent eerste dosissen is behaald bij de 65-plussers, maar de jongeren blijven achter. Er zijn nog steeds 180.000 Brusselse jongeren onder 35 jaar die niet geantwoord hebben op hun uitnodiging tot vaccinatie.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.