Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © ANP

No surrender-leden voor rechter na prostitueren van Nederlandse vrouw

EvereDrie leden van motorclub No Surrender en de echtgenote van één van hen hebben zich voor de Brusselse correctionele rechtbank moeten verantwoorden omdat ze een Nederlandse vrouw zouden gedwongen hebben zich te prostitueren. Het Brusselse parket vorderde gevangenisstraffen van 2 tot 4 jaar.

 1. Honderd Oekraïense vluchtelingen leren Antwerpse haven kennen met plezierboot: “Ideaal om ons land te ontdekken, én elkaar”
  ANTWERPEN

  Honderd Oekraïense vluchtelin­gen leren Antwerpse haven kennen met plezier­boot: “Ideaal om ons land te ontdekken, én elkaar”

  Als algemeen directeur van de scholengemeenschap KOV in Vilvoorde ving hij eerder al Oekraïense kinderen op maar ook persoonlijk zet Johan van Engelant zich in voor Oekraïense vluchtelingen in ons land. Via excursies brengt hij ze samen zodat ze het land én elkaar beter kunnen leren kennen. Zaterdagmiddag kregen zo’n honderd Oekraïners per boot een rondleiding in de Antwerpse haven. “Die mensen zijn gevlucht van oorlog, dikwijls enkel vrouwen en kinderen, ze kennen hier niemand, op deze manier wil ik ze samen brengen.”
 2. Baby nog steeds in kritieke toestand na incident in Malle: “Onthaalouder reageerde heel professioneel met reanimatie”
  Play
  Malle

  Baby nog steeds in kritieke toestand na incident in Malle: “Onthaalou­der reageerde heel professio­neel met reanimatie”

  Het Antwerpse parket gaat niet uit van strafbare feiten in de kinderopvang in Malle waarbij een 11 maanden oude baby gisteren in kritieke toestand werd afgevoerd. De onthaalouder treft bovendien geen enkele schuld, zo blijkt. Toen het kindje niet meer ademde, heeft de onthaalouder ‘op professionele wijze reanimatie toegepast’. Burgemeester Sanne Van Looy (N-VA) uit haar medeleven.