Zo had de nieuwe moskee er moeten uitzien.
Volledig scherm
Zo had de nieuwe moskee er moeten uitzien. © Tifonte-Parmakran-Macbahi

Negatief advies voor nieuwe moskee in Jette: “Project moet beter in de buurt passen”

De overlegcommissie van de gemeente Jette heeft een negatief advies gegeven voor de bouw van een nieuwe moskee in de Esseghemstraat in Jette. Een van de struikelblokken blijkt de mobiliteit, iets waar buurtbewoners ook al ongerust over waren. Zo zouden er te weinig parkeerplaatsen zijn om de verwachte bezoekersstroom op te vangen.

1 reactie

 • Caroline Poelmans

  2 jaar geleden
  Mooi zo ... Dan beter het geloof spiritueel individueel beleven. In de tijd van Jezus waren er geen kerken , in de tijd van Mohammed waarschijnlijk geen moskeeën. Als ze al een kerk , tempel of moskee willen en hun (af)God als schepper zien , respecteer dan het leven en de wereld die we van hem gekregen hebben .
 1. Gilles Ruyssen (RWDM) baalt om uitsluiting: “Mijn verantwoordelijkheid dat we twee punten verloren”
  voetbal 1B

  Gilles Ruyssen (RWDM) baalt om uitslui­ting: “Mijn verantwoor­de­lijk­heid dat we twee punten verloren”

  Tot minuut zeventachtig zag het er naar uit dat RWDM – eindelijk - zijn tweede seizoenzege zou vieren met de supporters, ook al was de ploeg van trainer Vincent Euvrard al na ruim een uur herleid tot tien man na de uitsluiting van Gilles Ruyssen. Maar het bezoekende duo Challouk-Mertens stak daar een stokje voor, telkens in de rol van aangever en afwerker. Met een 2-2 als eindresultaat.