Zo had de nieuwe moskee er moeten uitzien.
Volledig scherm
Zo had de nieuwe moskee er moeten uitzien. © Tifonte-Parmakran-Macbahi

Negatief advies voor nieuwe moskee in Jette: “Project moet beter in de buurt passen”

De overlegcommissie van de gemeente Jette heeft een negatief advies gegeven voor de bouw van een nieuwe moskee in de Esseghemstraat in Jette. Een van de struikelblokken blijkt de mobiliteit, iets waar buurtbewoners ook al ongerust over waren. Zo zouden er te weinig parkeerplaatsen zijn om de verwachte bezoekersstroom op te vangen.

1 reactie

 • Caroline Poelmans

  2 jaar geleden
  Mooi zo ... Dan beter het geloof spiritueel individueel beleven. In de tijd van Jezus waren er geen kerken , in de tijd van Mohammed waarschijnlijk geen moskeeën. Als ze al een kerk , tempel of moskee willen en hun (af)God als schepper zien , respecteer dan het leven en de wereld die we van hem gekregen hebben .
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. "Verkrachter: we snijden je lul eraf”: met deze protestborden tonen vrouwen in Elsene hoe boos ze zijn na verkrachtingszaak in café
  Play
  Elsene

  "Verkrach­ter: we snijden je lul eraf”: met deze protestbor­den tonen vrouwen in Elsene hoe boos ze zijn na verkrach­tings­zaak in café

  In Elsene hebben gisteravond zowat 1.300 mensen deelgenomen aan een mars nadat bekend raakte dat een barman minstens zeventien vrouwen gedrogeerd en verkracht zou hebben. De aanwezigen wilden de slachtoffers vooral een hart onder de riem steken en vroegen gerechtigheid. De boodschappen op hun bordjes logen er dan ook niet om. “Verkrachter, we snijden je lul eraf”, klonk het onder meer.