De Mimosastraat in Schaarbeek.
Volledig scherm
De Mimosastraat in Schaarbeek. © Google Streetview

Namiddag klussen loopt fout: man loopt brandwonden op aan gezicht

Bij een brand in de Mimosastraat in Schaarbeek is zaterdag een man verbrand geraakt in het gezicht toen hij werken uitvoerde in zijn huis.

0 reacties

 1. Voormalige Anderlecht-belofte Bilal Jellal (25) kiest voor vierdeprovincialer Sint-Amands: “Gedegouteerd door de voetbalwereld”
  Voetbal Vierde provinciale

  Voormalige Anderlecht-belofte Bilal Jellal (25) kiest voor vierdepro­vin­ci­a­ler Sint-Amands: “Gedegou­teerd door de voetbalwe­reld”

  Bilal Jellal was voorbestemd voor een mooie toekomst in het voetbal, maar zoals wel vaker draaide het ook voor de inmiddels 25-jarige Willebroeknaar anders uit. De voormalige Marokkaanse jeugdinternational behoorde in 2015 tot de beloftenkern van Anderlecht die de halve finale van de Youth League haalde, maar tot een profcarrière kwam het omwille van uiteenlopende redenen niet. Nu tekende de aanvallende middenvelder, ook aan de slag bij zaalvoetbaltweedeklasser Futsal Academy Antwerpen, bij vierdeprovincialer Sint-Amands.
 1. Jonathan De Bie (RWDM) ook op Westerlo in doel: “Blij dat ik kans krijg om te tonen wat ik in mijn mars heb”
  Voetbal 1B

  Jonathan De Bie (RWDM) ook op Westerlo in doel: “Blij dat ik kans krijg om te tonen wat ik in mijn mars heb”

  RWDM, dat sinds een aantal weken niet meer moet vrezen voor degradatie, is het winnen blijkbaar verleerd. Na een 2 op 15 tegen de op papier betere ploegen van de reeks, lukte het Molenbeek ook vorige vrijdag niet om tegen hekkensluiter Club NXT een driepunter te pakken. De debuterende jonge doelman Jonathan had nochtans niet veel werk op te knappen, maar moest zich wel gewonnen geven bij een penalty.
 2. Brussel gaat eerder dan Vlaanderen van start met vaccinatie risicopatiënten: “Tegen eind juli heeft elke Brusselaar op z'n minst één prik gekregen”
  Brussels Gewest

  Brussel gaat eerder dan Vlaanderen van start met vaccinatie risicopa­tiën­ten: “Tegen eind juli heeft elke Brusselaar op z'n minst één prik gekregen”

  In tegenstelling tot Vlaanderen is Brussel deze week al van start gegaan met de vaccinatie van risicopatiënten. De jongere gemiddelde leeftijd van de Brusselse bevolking en de lagere vaccinatiebereidheid in het Hoofdstedelijk Gewest zitten daar voor iets tussen, geeft Inge Neven aan. Volgens het hoofd van de Brusselse gezondheidsinspectie is het “realistisch” dat iedere Brusselaar die dat wil tegen eind juli op z'n minst één coronaprik heeft ontvangen.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug