In september vorig jaar verschenen slechts 16.500 lopers aan de start van de 20km door Brussel.
Volledig scherm
In september vorig jaar verschenen slechts 16.500 lopers aan de start van de 20km door Brussel. © Dieter Nijs

Na twee moeilijke jaren mikt 20 km door Brussel opnieuw op 40.000 deelnemers

BrusselNa een afgelaste editie in 2020 en na een tegenvallende editie vorig jaar – aan de start verschenen ‘slechts’ 16.500 lopers - hoopt de organisatie van de ‘20 km door Brussel’ dit jaar opnieuw 40.000 deelnemers te verwelkomen. De loopwedstrijd vindt op 29 mei plaats en de inschrijvingen starten nu vrijdag.

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. CARNAVAL HALLE BEGINT! Prinsenpaar Steve en Evy klaar voor de grote dag: “Met ons kostuum buitenkomen... Dan zullen er traantjes van geluk vloeien”
  PREMIUM

  CARNAVAL HALLE BEGINT! Prinsen­paar Steve en Evy klaar voor de grote dag: “Met ons kostuum buitenko­men... Dan zullen er traantjes van geluk vloeien”

  Klaar voor drie dolle nachten? Prins Steve I en Prinses Evy I zwaaien vanaf vandaag de scepter over Carnaval Halle. “Uit die ton kruipen: dát is het moment waar we het meest naar uitkijken”, vertellen Steve April en Evy Carels. Ook in hun scholen – beiden zijn leerkracht – leven ze enorm mee met het Prinsenpaar, dat op de valreep nog een speciale boodschap heeft voor álle carnavalisten.
  Halle