Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Na geruchten over schurft, tuberculose en malaria: buschauffeurs zullen niet meer stoppen aan Noordstation

De vakbonden ACLVB, ACV en ACOD zijn overeengekomen om niet meer te stoppen aan het Noordstation. De actie is een gevolg van het nieuws dat schurft, malaria en tuberculose uitgebroken waren in het station. De Lijn is officieel niet op de hoogte gesteld van de beslissing, zegt woordvoerster Anneliese Meynaerts. Morgen neemt de directie contact op met de bonden om de situatie uit te klaren.

32 reacties

 • Gaston DHaese

  3 jaar geleden
  Waarom gaat Weyts niet samenzitten met De Lijn, de federale regering en de Brusselse burgemeester om af te spreken wie wat gaat doen. Ze blijven mekaar de zwarte piet toespelen. Die onveilige en onhygienische toestanden slepen nu al maanden aan. Schandalig!!!
 • Nadine Delen

  3 jaar geleden
  Dringend tijd om dat daar op te kuisen, hoe is het mogelijk dat ze het zo ver hebben laten komen. Nog maar eens een keer, die mannen willen hier niet zijn dus geen asiel aanvragen = schup afkuisen en wegwezen.
 • ronny gys

  3 jaar geleden
  Weyts zegt dat het probleem moet opgelost worden door de federale regering, of is het de Vlaamse regering.als men al eens zou beginnen met 1 regering ipv 6 dan zou dit allemaal zo er niet komen en kan men sneller ingrijpen.
 • Karel Van Beeck

  3 jaar geleden
  Met zoveel regeringen in dit land kan je dit wel verwachten met die transmigranten, Niemand neemt de verantwoordelijkheid,
 • Matti Op de becs

  3 jaar geleden
  Wat is hier van waar, als 1v.d3 ziekten (malaria) zelfs niet wordt overgedragen van mens tot mens...