Moto’s protesteren in Brussel
Volledig scherm
Moto’s protesteren in Brussel © Dieter Nijs

Motorrijders protesteren tegen invoering van verplichte technische keuring

BrusselHonderden motoren rijden in stoet door Brussel uit protest tegen de invoering van een verplichte technische controle op motorfietsen. De manifestatie veroorzaakt plaatselijk verkeershinder.

 1. Stad Brussel laat plexischermen toe bij heropening terrassen: “Het staat in het protocol, dus het mag”
  Brussel

  Stad Brussel laat plexischer­men toe bij heropening terrassen: “Het staat in het protocol, dus het mag”

  Brussels schepen van Economische Zaken Fabian Maingain (DéFi) is niet opgezet met de aankondiging van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) dat er geen plexischermen tussen tafels mogen staan om ze zo dichter bij elkaar te kunnen zetten. Volgens het protocol dat de stad donderdag ontving, mag dat wel. En dus houden ze in de stad Brussel vast aan dat protocol.
 2. Vervoort roept tijdens 32e Irisfeest Brusselaars op om zich te laten vaccineren: “Licht aan het einde van de coronatunnel”
  Brussel

  Vervoort roept tijdens 32e Irisfeest Brusse­laars op om zich te laten vaccineren: “Licht aan het einde van de coronatun­nel”

  Na de jubileumeditie in 2019 verloopt het 32ste Irisfeest, het feest van het Brussels Gewest, dit weekend voor het tweede opeenvolgende jaar nagenoeg volledig digitaal. “Maar door jullie veerkracht en moed en de vaccinatie, komt er stilaan licht aan het einde van de coronatunnel”, zegt minister-president Rudi Vervoort in een videoboodschap samen met de voorzitter en ondervoorzitter van het Brussels Parlement, Rachid Madrane en Guy Vanhengel, en met muziek van Daan en Blanche.
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten