Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Moordverdachte wordt jaren later in Zwitserland gevonden: man uitgeleverd aan België

BrusselDe Zwitserse overheid zou een man hebben uitgeleverd aan België die ervan verdacht wordt een moord te hebben begaan op de 45-jarige Vuong Thang Hung in de nacht van 29 mei 2016. Mogelijk werd hij vermoord omdat hij homoseksueel was. Dat meldt Sudpresse.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.