Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Marc Baert

Molenbeek wil beheer sportinfrastructuur overnemen van vzw

Sint-Jans-MolenbeekHet gemeentebestuur van Molenbeek wil zelf de controle overnemen over de lokale sportinfrastructuur. Momenteel is een vzw verantwoordelijk voor het beheer. Maar de gemeente heeft geen vertrouwen meer in het bestuur van die vzw.

 1. Vervoort roept tijdens 32e Irisfeest Brusselaars op om zich te laten vaccineren: “Licht aan het einde van de coronatunnel”
  Brussel

  Vervoort roept tijdens 32e Irisfeest Brusse­laars op om zich te laten vaccineren: “Licht aan het einde van de coronatun­nel”

  Na de jubileumeditie in 2019 verloopt het 32ste Irisfeest, het feest van het Brussels Gewest, dit weekend voor het tweede opeenvolgende jaar nagenoeg volledig digitaal. “Maar door jullie veerkracht en moed en de vaccinatie, komt er stilaan licht aan het einde van de coronatunnel”, zegt minister-president Rudi Vervoort in een videoboodschap samen met de voorzitter en ondervoorzitter van het Brussels Parlement, Rachid Madrane en Guy Vanhengel, en met muziek van Daan en Blanche.
 2. Stad Brussel laat plexischermen toe bij heropening terrassen: “Het staat in het protocol, dus het mag”
  Brussel

  Stad Brussel laat plexischer­men toe bij heropening terrassen: “Het staat in het protocol, dus het mag”

  Brussels schepen van Economische Zaken Fabian Maingain (DéFi) is niet opgezet met de aankondiging van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) dat er geen plexischermen tussen tafels mogen staan om ze zo dichter bij elkaar te kunnen zetten. Volgens het protocol dat de stad donderdag ontving, mag dat wel. En dus houden ze in de stad Brussel vast aan dat protocol.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op