Een petitie tegen de geplande bomenkap leverde intussen meer dan 700 handtekeningen op.
Volledig scherm
Een petitie tegen de geplande bomenkap leverde intussen meer dan 700 handtekeningen op. © Marc Baert

MIVB schorst werken aan Elisabethpark na protest tegen geplande bomenkap

KoekelbergDe MIVB schorst de geplande werken aan de tramhaltes Besme in Koekelberg nadat heel wat buurtbewoners zich hadden uitgesproken tegen de plannen van de renovatie. Dat meldt Belga.

 1. Uber-beslissing zorgt voor misnoegen binnen Brusselse regering: “Smartphones in 2021 verbieden is ‘te zot om los te lopen’”
  Brussels Gewest

  Uber-beslissing zorgt voor misnoegen binnen Brusselse regering: “Smartpho­nes in 2021 verbieden is ‘te zot om los te lopen’”

  Er heerst verdeeldheid binnen de meerderheid van de Brusselse regering over de beslissing dat Uber-chauffeurs hun smartphone niet langer mogen gebruiken. Brussels minister Sven Gatz (Open Vld) en Brussels staatsecretaris Pascal Smet (sp.a-one.brussels) kanten zich op sociale media tegen de maatregel die de regering-Vervoort vandaag aankondigde.
 2. Kattenkrabpalen in designjasje van Elsense start-up ‘Furrniture’ slaan aan: “Zelfs vanuit Verenigde Staten is er interesse”
  PREMIUM
  Elsene

  Kattenkrab­pa­len in designjas­je van Elsense start-up ‘Furrniture’ slaan aan: “Zelfs vanuit Verenigde Staten is er interesse”

  Omdat ze zelf maar geen geschikte krabpaal voor hun katje vonden, beslisten Julie Feys (25) en Robin Dehondt (26) twee jaar geleden om het heft zelf in handen te nemen. Ze ontwierpen een ‘designkrabpaal’ voor Mila en richtten samen Furrniture op, dat zo'n twee jaar na de lancering zelfs kattenliefhebbers uit de Verenigde Staten weet te overtuigen met ‘Sky', het pronkstuk van de start-up. De hoge en stevige krabpaal zelf produceren lukte in coronajaar 2020 zelfs niet meer, omdat het duo de sterk groeiende vraag niet meer kon bolwerken.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen