Lefto en Berry maakten een nummer voor de campagne die Brussels onderwijsminister Sven Gatz (Open Vld) lanceert.
Volledig scherm
Lefto en Berry maakten een nummer voor de campagne die Brussels onderwijsminister Sven Gatz (Open Vld) lanceert. © Kabinet Sven Gatz

Minister Gatz schakelt Lefto en Berry in om campagne voor Brusselse leraren in Nederlandstalig onderwijs te lanceren: “Nood aan geduldige leerkrachten”

Brussels GewestDe Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) lanceert vandaag samen met Brussels onderwijsminister Sven Gatz (Open Vld) een communicatiecampagne die Brusselse leerkrachten in het Nederlandstalig onderwijs in de kijker wil zetten. Tegelijkertijd hoopt Gatz meer leraren warm te maken om hun voor de klas te komen staan in Brussel. Daarvoor roept hij de hulp van de Brusselse dj Lefto en de Brusselse rapper Berry in. 

 1. Voorzitter Thierry Dailly (RWDM) fier op licentie voor 1A: “Nu voortbouwen aan een competitievere ploeg”
  voetbal 1B

  Voorzitter Thierry Dailly (RWDM) fier op licentie voor 1A: “Nu voortbou­wen aan een competitie­ve­re ploeg”

  RWDM behaalde voor het tweede jaar op rij zijn licentie in de eerste zit. Een knappe prestatie voor een club met het kleinste budget in het profvoetbal. “Vorig seizoen kregen we onze licentie voor 1B, deze keer voldoen we aan alle criteria voor een licentie voor 1A. Een mooi visitekaartje voor potentiële sponsors, die we in deze coronatijden hard nodig hebben”, stelt voorzitter Thierry Dailly aan de vooravond van de laatste thuiswedstrijd dit seizoen, tegen Lommel.
 1. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen

 2. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee