Lefto en Berry maakten een nummer voor de campagne die Brussels onderwijsminister Sven Gatz (Open Vld) lanceert.
Volledig scherm
Lefto en Berry maakten een nummer voor de campagne die Brussels onderwijsminister Sven Gatz (Open Vld) lanceert. © Kabinet Sven Gatz

Minister Gatz schakelt Lefto en Berry in om campagne voor Brusselse leraren in Nederlandstalig onderwijs te lanceren: “Nood aan geduldige leerkrachten”

Brussels GewestDe Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) lanceert vandaag samen met Brussels onderwijsminister Sven Gatz (Open Vld) een communicatiecampagne die Brusselse leerkrachten in het Nederlandstalig onderwijs in de kijker wil zetten. Tegelijkertijd hoopt Gatz meer leraren warm te maken om hun voor de klas te komen staan in Brussel. Daarvoor roept hij de hulp van de Brusselse dj Lefto en de Brusselse rapper Berry in. 

  1. RWDM oefent zaterdag tegen Standard eerste keer, Florian Le Joncour en Théo Gécé verlengen tot 2024
    voetbal Challenger Pro League

    RWDM oefent zaterdag tegen Standard eerste keer, Florian Le Joncour en Théo Gécé verlengen tot 2024

    In tegenstelling tot Lierse Kempenzonen en Beerschot houdt RWDM zich voorlopig kalm op de transfermarkt. Met Bryan Smeets en Jonathan Heris werden tot dusver twee nieuwe transfers gerealiseerd. Kylian Hazard, die officieel ook ‘nieuw’ is, was in de tweede helft van vorig seizoen al bij RWDM. Wellicht is het stilte voor de storm, want de club heeft maar één doel: de titel. De vorig seizoen gehuurde spelers Vorogovskiy en Esphestion zouden ook dicht bij een verlengd verblijf staan.