Na de betoging in Brussel op 5 december 2021 kwam het tot een confrontatie tussen relschoppers en politieagenten.
Volledig scherm
Na de betoging in Brussel op 5 december 2021 kwam het tot een confrontatie tussen relschoppers en politieagenten. © Marc Baert

Minderjarige opgepakt bij rellen na coronamars

BrusselBij de rellen die zondagnamiddag uitbraken na de coronamars in Brussel, is een minderjarige gerechtelijk aangehouden. Dat meldt het Brusselse parket. Volgens politiewoordvoerder Ilse Van de keere werden er gisteren ook 23 personen administratief aangehouden, maar die werden allemaal weer vrijgelaten.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.