Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Beliris

Mensen met beperkte mobiliteit krijgen meer aandacht in plannen van Brusselse bouwheer

Brussels GewestBeliris, de publieke bouwheer voor Brussel, gaat binnen zijn toekomstige projecten gespecialiseerd advies krijgen om tegemoet te komen aan de noden van mensen met een beperkte mobiliteit. Na een openbare aanbesteding werd het studiebureau Plain-Pied aangesteld om die ondersteunende taak te vervullen.

 1. Brusselaar Anas Tahiri (ex-Lierse) verliet Eredivisie en begon voorbereiding met Roemeense kampioen Cluj: “Dromen van de Champions League”
  buitenlands voetbal

  Brusselaar Anas Tahiri (ex-Lier­se) verliet Eredivisie en begon voorberei­ding met Roemeense kampioen Cluj: “Dromen van de Champions League”

  Anas Tahiri trok vorige week de deur bij RKC Waalwijk na drie seizoenen achter zicht dicht en ging transfervrij naar de Roemeense kampioen Cluj. De 26-jarige middenvelder maakte in 2018, ook al einde contract, de overstap van Lierse waar hij ook het grootste deel van zijn opleiding kreeg. Met de transfer zet Tahiri een grote stap vooruit in zijn carrière, want van de degradatiestrijd in de Eredivisie gaat het nu naar de voorrondes van de Champions League.
 1. Bolt meert met 1.100 deelsteps aan in Brussel: “Zone 30 en ‘coronafietspaden’ speelden mee in keuze”
  PREMIUM
  Brussels Gewest

  Bolt meert met 1.100 deelsteps aan in Brussel: “Zone 30 en ‘corona­fiets­pa­den’ speelden mee in keuze”

  De stad ontwaakt stap voor stap uit de coronasleur en dus is voor deelstepverdeler Bolt de tijd rijp om Brussel van een extra lading e-steps te voorzien. Vandaag zet Bolt voet aan Belgische bodem, met de hoofdstad als startpunt. Een gesprek met hoofd Public Policy Welmoed Neijmeijer. “Onze dienst moet voor een zo breed mogelijk publiek beschikbaar zijn.”