20 Km van Brussel vorig jaar.
Volledig scherm
20 Km van Brussel vorig jaar. © Dieter Nijs

Meer dan 31.000 deelnemers aan 20 km van Brussel

BrusselAl meer dan 31.000 mensen hebben zich ingeschreven voor de 42ste editie van de 20 kilometer door Brussel, die zal plaatsvinden op zondag 29 mei. Dat meldt de organisatie, die op 32.000 deelnemers hoopt uit te komen op de dag van het evenement.

  1. Champagnestunt van jonge inbreker dreigt hem nu zuur op te breken: “15 maanden cel en resem veroordelingen uit het verleden”
    Brussel

    Champag­nestunt van jonge inbreker dreigt hem nu zuur op te breken: “15 maanden cel en resem veroorde­lin­gen uit het verleden”

    De jongeman die vorige maand inbrak in het Brusselse justitiepaleis is veroordeeld tot 15 maanden cel. De jongeman is lid van de beruchte Fuel Gang Deze bende kwam vorig jaar nog in het nieuws nadat ze een minderjarig meisje had ‘gekocht’ en ‘verhuurd’ aan mannen. Tijdens zijn inbraak, die hij filmde en op Snapchat zette, dronk hij champagne en richtte hij vernielingen aan. Omdat hij nu ook verschillende celstraffen uit het verleden dreigt uit te moeten zitten lijkt de rekening voor de champagne erg gepeperd te worden.