Marnix belandt in het ziekenhuis nadat inzinkbare paal zijn auto doorboort in Brussel.
Volledig scherm
PREMIUM
Marnix belandt in het ziekenhuis nadat inzinkbare paal zijn auto doorboort in Brussel. © rv

Marnix (46) belandt in het ziekenhuis nadat een inzinkbare paal zijn auto doorboort in Brussel: “Als de batterij geraakt was, was ik nu een gebraden kip”

Brussel/OpwijkOpwijkenaar Marnix Decuyper (46) zit thuis met brand- en schaafwonden aan armen en benen nadat zijn airbag openklapte tijdens een ongeval in Brussel. Hij reed een straat in die sinds het nieuwe circulatieplan niet meer toegankelijk is voor doorgaand verkeer. “Of ik echt in fout ben, onderzoeken we nog, maar het meest frappante vind ik dat zo’n inzinkbare paal zich gewoon door mijn auto kan boren. Wat als mijn batterijen geraakt werden? Volgens de politie was ik dan een gebraden kip”, zegt hij onthutst. De politiezone Brussel Hoofdstad Elsene bevestigt het ongeval.

 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.