Marnix belandt in het ziekenhuis nadat inzinkbare paal zijn auto doorboort in Brussel.
Volledig scherm
PREMIUM
Marnix belandt in het ziekenhuis nadat inzinkbare paal zijn auto doorboort in Brussel. © rv

Marnix (46) belandt in het ziekenhuis nadat een inzinkbare paal zijn auto doorboort in Brussel: “Als de batterij geraakt was, was ik nu een gebraden kip”

Brussel/OpwijkOpwijkenaar Marnix Decuyper (46) zit thuis met brand- en schaafwonden aan armen en benen nadat zijn airbag openklapte tijdens een ongeval in Brussel. Hij reed een straat in die sinds het nieuwe circulatieplan niet meer toegankelijk is voor doorgaand verkeer. “Of ik echt in fout ben, onderzoeken we nog, maar het meest frappante vind ik dat zo’n inzinkbare paal zich gewoon door mijn auto kan boren. Wat als mijn batterijen geraakt werden? Volgens de politie was ik dan een gebraden kip”, zegt hij onthutst. De politiezone Brussel Hoofdstad Elsene bevestigt het ongeval.

 1. Horecapaus Steven Van Bont (41) wil 20 zaken tegen 2025: “Deze sector floreert als nooit tevoren”
  PREMIUM
  Liedekerke/Aalst
  6

  Horecapaus Steven Van Bont (41) wil 20 zaken tegen 2025: “Deze sector floreert als nooit tevoren”

  “We denken aan een uitbreiding elders in ons land en zelfs het buitenland.” Met zeven horecazaken in drie jaar tijd is Steven Van Bont (41) al in de weer in de Denderstreek en het Pajottenland, en nummer acht zit er ook aan te komen. Daar blijft het allesbehalve bij. De CEO van het overkoepelende bedrijf Op ‘t Hof barst van ambitie. “Collega’s vragen zich soms af hoe we dat allemaal doen. Wel, volg gewoon enkele belangrijke vuistregels.”