DH
Volledig scherm
© DH

Man wordt aangevallen met glasscherven en een ijzeren staaf in Schaarbeek

SchaarbeekEen man (49) is zaterdagochtend aangevallen geweest ter hoogte van de Dupontstraat in Schaarbeek. De dader had hem eerst gevraagd of hij drugs wou kopen. Nadat het slachtoffer dit voorstel had geweigerd, heeft hij hem tot tweemaal toe aangevallen met glasscherven en een ijzeren staaf.

 1. Neuje Prinsj Steve en Prinses Evy heersen over Carnaval Halle 2023 als gloednieuw Prinsenpaar
  Halle

  Neuje Prinsj Steve en Prinses Evy heersen over Carnaval Halle 2023 als gloednieuw Prinsen­paar

  Liefst drie jaar lang heersten Nico Van Tricht en zijn Katleen Vanvlaenderen over Carnaval Halle als Prinsenpaar door de gekende coronacrisis. Aan hun zijde stonden Sarah Scohy en Andy Favyts altijd klaar als hofnarrenpaar. Maar zaterdagavond- en nacht koos carnavalvierend Halle hun nieuw Prinsenpaar voor 2023. Honderden carnavalisten zakten hiervoor af naar ’t Vondel om er een bloedstollende ontknoping mee te maken.
 2. Intradura en de Tuincoach organiseren workshops
  Drogenbos

  Intradura en de Tuincoach organise­ren workshops

  Wie het al voelt kriebelen om in het voorjaar aan de slag te gaan in de tuin kan in februari drie tuinworkshops volgen, georganiseerd door Intradura en de Tuincoach. Op zaterdag 11 februari gaat het over takkenrillen en vlechtwanden, Op zaterdag 18 februari kan je alles leren over hoe je een insectenhotel bouwt en op 25 februari leert iedereen creatief te zijn met snoeihout. De workshops vinden plaats in respectievelijk Huizingen, Wemmel en Drogenbos en vinden plaats van 10 uur tot 12 uur. Deelnemen is gratis maar je moet wel vooraf inschrijven. Info op deze link.
 1. Docks Bruxsel nog ambitieuzer voor 2023: “Op koers om eerste uitstootneutrale shoppingcenter van Europa te worden”
  Schaarbeek

  Docks Bruxsel nog ambitieu­zer voor 2023: “Op koers om eerste uitstoot­neu­tra­le shopping­cen­ter van Europa te worden”

  2022 was een echt recordjaar voor Docks Bruxsel. Het winkelcentrum in Schaarbeek trok maar liefst 7,3 miljoen bezoekers, het hoogste cijfer sinds de opening in 2016. Dit jaar hopen ze dat aantal op te trekken naar 7,5 miljoen. Daarnaast is Docks Bruxsel op weg om als eerste Europese shoppingcenter een uitstootneutraal certificaat te bemachtigen.