Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Marc Baert

Man verwondt zichzelf bij incident met mes in Anderlecht

AnderlechtIn de Brusselse gemeente Anderlecht is donderdagvoormiddag een man lichtgewond bij een incident met een mes. Dat meldt Sudpresse en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel Zuid. De man bedreigde twee andere personen met een mes, maar verwondde uiteindelijk enkel zichzelf.

 1. Ex-gangster Alain Moussa (71) overleden: “Veel smeerlapperij uitgehaald, maar er hangt geen bloed aan mijn handen”
  PREMIUM

  Ex-gang­ster Alain Moussa (71) overleden: “Veel smeerlappe­rij uitgehaald, maar er hangt geen bloed aan mijn handen”

  Voormalig Brussels topgangster Alain Moussa is vrijdagavond op 71-jarige overleden na een hartaanval. Moussa werd in de jaren tachtig veroordeeld voor meerdere overvallen en kwam enkele jaren geleden nog in het nieuws toen hij zijn voormalige kompanen De Staercke en Salesse aanduidde als leden van de Bende van Nijvel. Douglas De Coninck, onderzoeksjournalist bij De Morgen, kende Moussa: “Hij zei altijd: ‘De Bende heeft onze stiel kapot gemaakt’.”
  Brussel
 2. Vijf ervaren rotten uit de bouw lanceren internationaal adviesbureau: “Sector blijvend en positief veranderen door samenwerking en transparantie”

  Vijf ervaren rotten uit de bouw lanceren internatio­naal adviesbu­reau: “Sector blijvend en positief veranderen door samenwer­king en transparan­tie”

  Op donderdag 23 maart werd Inframara, een nieuw adviesbureau voor de bouwsector, boven het doopvont gehouden. Met Inframara willen vijf partners met jarenlange internationale ervaring klanten uit de bouwsector helpen bij het realiseren van complexe infrastructuurprojecten. Het bedrijf garandeert betere resultaten voor bouwbedrijven op het gebied van tijd, budget en kwaliteit door samenwerking te faciliteren vanaf de beginfase van een project.
  Brussel