De politie kwam massaal ter plaatse
Volledig scherm
De politie kwam massaal ter plaatse © Dieter Nijs

Man steekt buurman met mes in borst maar moet niet naar de cel: “Slachtoffer niet in levensgevaar”

MolenbeekTwee buurmannen zijn zaterdag slaags geraakt voor hun woningen in de Louis Mettewielaan. Twee mannen drongen gewapend met een koevoet de woning van de buurman van een van hen binnen. Deze stak hierop zijn buurman met een mes in de borst. Hij werd ondertussen wel al vrijgelaten door de onderzoeksrechter.

 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Marc (57) heeft twee prothesen en maakt binnenkort een parachutesprong, een primeur in België: “Als mijn benen niet waren geamputeerd, was ik er nu niet meer”
  PREMIUM
  Brussel

  Marc (57) heeft twee prothesen en maakt binnenkort een parachute­sprong, een primeur in België: “Als mijn benen niet waren geampu­teerd, was ik er nu niet meer”

  Marc Goedgezelschap (57) uit Brussel zal zich op 1 november aan een parachutesprong wagen van op 4.000 meter hoogte. Niet de eerste waaghals die uit een vliegtuig springt, zou je denken maar Marc zit in een bijzondere situatie. Na een slopende strijd tegen een ziekte en een zware revalidatieperiode, wil hij alles uit het leven halen. Marcs wilskracht is alvast bewonderenswaardig volgens zijn vaatchirurg en topdokter Dimitri Aerden: “Het heeft niet veel gescheeld of Marc was er niet meer, hij heeft keihard gevochten.”