De Madridlaan in Laken.
Volledig scherm
De Madridlaan in Laken. © Google Streetview

Man rijdt 140 km per uur op Heizel met vier mensen aan boord

De politie van de zone Brussel Hoofdstad-Elsene heeft op Paasmaandag in Laken een man van de weg geplukt die 140 km/u reed waar 50 km/u de maximumsnelheid was. Hij had bovendien 4 passagiers aan boord.

0 reacties

 1. Drama in Anderlecht legt structurele huisvestingsproblemen in Brussel bloot: “Veel huurders durven geen klacht in te dienen”
  PREMIUM
  Anderlecht

  Drama in Anderlecht legt structure­le huisves­tings­pro­ble­men in Brussel bloot: “Veel huurders durven geen klacht in te dienen”

  Het drama in Anderlecht doet vragen rijzen over de staat en veiligheid van oude (huur)woningen in het Brusselse. Beetje bij beetje komt aan de oppervlakte dat het pand waar de ramp zich maandag afspeelde om verschillende redenen niet opgewassen was tegen een brand van dit kaliber. Veel huurders in gelijkaardige gebouwen durven de gebrekkige toestand van hun huurwoning niet aan te kaarten bij gewestelijke instanties. “Ze vrezen problemen met de verhuurder. Maar daardoor blijven mogelijk levensbedreigende toestanden onder de radar.”
 1. Weer nood aan échte sportsensatie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocumentaires

  Weer nood aan échte sportsensa­tie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocu­men­tai­res

  Sportwedstrijden kijken is niet meer wat het geweest is: het blijft gek om geen publiek in de grote stadions te zien. Maar niet getreurd: om de sensatie van sport terug naar uw woonkamer te brengen, verzamelde onze redactie de beste sportdocumentaires van het moment. Ons aanbod? Een turbulent portret van Tiger Woods op Streamz, een blik achter de schermen bij Tottenham Hotspur op Prime Video en de koningsdiscipline van de racesport op Netflix. Zetel? Dekentje? Let’s go!
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen