Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Baert Marc

Man lichtgewond bij keukenbrand in flatgebouw

SchaarbeekIn Schaarbeek is dinsdagavond omstreeks 17 uur een brand uitgebroken in een flat. Een man probeerde daarbij zelf de brand te blussen waardoor hij lichtjes bevangen raakte door de rook. De man verkeert niet in levensgevaar.

0 reacties

 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Burgerlijke partijen verzetten zich niet tegen twee aparte processen na aanslagen in 2016
  Zaventem

  Burgerlij­ke partijen verzetten zich niet tegen twee aparte processen na aanslagen in 2016

  Volgens de burgerlijke partijen staat niets in de weg dat de terreurgroep die verantwoordelijk was voor de aanslagen in Parijs en Brussel, in november 2015 en maart 2016, op twee verschillende processen terechtstaat. Dat heeft meester Hamid El Abouti, die optreedt voor verschillende slachtoffers, maandag gezegd aan de kamer van inbeschuldigingstelling. Die moet zich buigen over de doorverwijzing van de verdachten in het dossier rond de aanslagen in Brussel.