Slachtoffer Jan-Willem Peeters (38).
Volledig scherm
Slachtoffer Jan-Willem Peeters (38). © rv

Man die ex-advocaat Jan-Willem Peeters (38) doodschoot, zit na enkele maanden alweer thuis met enkelband

Sint-Jans-Molenbeek/OverijseSemun K., de verdachte van de moord op advocaat Jan-Willem Peeters, is onder elektronisch toezicht geplaatst door de onderzoeksrechter. Dat bevestigt het Brussels Parket. Peeters werd op 6 juli dood aangetroffen in zijn wagen. Met vijf kogels om het leven gebracht.

  1. Kan Fuse open blijven na klacht van buur? Deze drie scenario’s liggen op tafel (al schiet de danstempel er meteen twee af)
    PREMIUM
    Brussel

    Kan Fuse open blijven na klacht van buur? Deze drie scenario’s liggen op tafel (al schiet de danstempel er meteen twee af)

    Slecht begin van 2023 voor de iconische nachtclub Fuse: na klachten van een buur wegens geluidsoverlast mocht de club enkel nog openen onder strenge voorwaarden. Die zouden het voortbestaan van de club in gevaar brengen. Eerder deze week leerde Fuse echter dat er drie pistes zijn die ertoe leiden dat de club open kan blijven. De eerste twee vindt de nachtclub praktisch onhaalbaar, maar de derde, zeer opvallende optie zou een ultieme levenslijn kunnen bieden.