Mark Baert
Volledig scherm
© Mark Baert

Man die agent aanviel met mes bij Maximiliaanpark is 43-jarige Belg van Egyptische origine

De man die vanochtend aan het Maximiliaanpark in Brussel een agent neerstak en werd neergeschoten, is een 43-jarige Belg van Egyptische origine. Dat meldt het Brusselse parket. De man, A.E., heeft een referentieadres bij het OCMW, maar is naar alle waarschijnlijkheid dakloos. Het gaat dus niet om een transmigrant of een man zonder geldige verblijfsdocumenten.

351 reacties

 • Liliane Vervliet

  3 jaar geleden
  Stopt deze "cinema" nu nooit ? Belg ??????
 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  En zo wordt de benaming 'belg' alsmaar meer besmeurd.
 • josep duhamel

  3 jaar geleden
  de enige regering met groenen heeft destijds van de belgische nationaliteit een wegwerpprodukt gemaakt. hier is nog maar eens het resultaat.
 • gilbert dejonghe

  3 jaar geleden
  Dat is in mijn ogen geen Belg.
 • Rony De Sutter

  3 jaar geleden
  In ALLE 'nieuws'bulletins (het ligt er weer vinderdik op) : de dader heeft de BELGISCHE nationaliteit....De snoodaard;-).
 1. Maron: “Herstelcertificaten zetten boostercampagne onder druk”
  Brussels Gewest

  Maron: “Herstel­cer­ti­fi­ca­ten zetten boostercam­pag­ne onder druk”

  Sinds 1 december zijn in het Brussels Gewest 100.000 herstelcertificaten uitgereikt. Tienduizenden mensen die nu over zo'n certificaat beschikken, zijn dubbel gevaccineerd en volgens Brussels minister van Gezondheid Alain Maron (Ecolo) daarom minder geneigd om een boosterprik te halen. Dat zei hij donderdag tijdens een actualiteitsdebat in de bevoegde commissie van het Brussels parlement.
 2. Na maanden speurwerk doorbraak in dossier zwaar homofoob geweld aan Kunstberg
  Brussel

  Na maanden speurwerk doorbraak in dossier zwaar homofoob geweld aan Kunstberg

  De lokale recherche van de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene heeft na maanden doorgedreven speurwerk een verdachte opgepakt van een zwaar geval van diefstal met geweld. De feiten deden zich begin juli 2021 voor aan de Kunstberg in Brussel. Twee mannen werden daar uitgescholden omwille van hun seksuele geaardheid. De gemoederen liepen hoog op en de verdachte trommelde een groep kennissen op die even later ter plaatse opdaagde.