Man (57) overleden na aanrijding met trein in station Brussel-Noord
Volledig scherm
Man (57) overleden na aanrijding met trein in station Brussel-Noord © csd

Man (57) overleden nadat hij door trein gegrepen wordt in Brussel-Noord

BrusselIn het station Brussel-Noord is woensdagavond omstreeks 18.30 uur een 57-jarige man om het leven gekomen toen hij aangereden werd door een trein. Alles wijst op een spijtig ongeval.

 1. Belgisch-Marokkaans koppel veroordeelt rellen in hun thuisstad: “Hou het alsjeblieft rustig morgen”
  PREMIUM
  Brussel

  Bel­gisch-Marokkaans koppel veroor­deelt rellen in hun thuisstad: “Hou het alsje­blieft rustig morgen”

  Brusselaars Jean-Louis Hoffmann (58) en Soumaya (50) zijn nog steeds in shock nadat heethoofden zondag een ware ravage aanrichtten in het centrum na de WK-match. “De rellen waren voorbereid, ze hitsen elkaar op via sociale media.” Het Belgisch-Marokkaans koppel veroordeelt het geweld en hoopt dat het donderdag na de WK-wedstrijden rustig zal blijven rond het Beursplein en de Lemonnierlaan.
 2. Van Daspe’s tot Chivato: bij deze 5 barbershops in Brussel, de Rand en het Pajottenland verwen je jezelf na No Shave November
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Daspe’s tot Chivato: bij deze 5 barber­shops in Brussel, de Rand en het Pajotten­land verwen je jezelf na No Shave November

  Heel wat mannen lieten afgelopen maand hun baard of snor staan tijdens No Shave November. Nu de maand eindelijk om is, is een bezoekje aan de barbier vast welgekomen. Onze redactie ging dan ook op zoek naar vijf barbershops in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van Gentlemen Barber Club tot Station Street Barbers: hier breng je je kapsel, baard en snor weer helemaal op orde.