politie interventie in Ibis Hotel
Volledig scherm
politie interventie in Ibis Hotel © Marc Baert

Man (31) opgepakt en meegenomen voor verhoor na vals bomalarm in Ibis Hotel in Brussel: hotel drie uur afgesloten, actie afgelopen

BrusselEen man werd deze ochtend opgepakt in het Ibis Hotel in Brussel. Het parket meldt dat het ging om een vals bomalarm. De dader werd meegenomen voor verhoor.

 1. Dag van de Eclair vandaag: bij deze bakkers in jouw buurt koop je de lekkernij ten voordele van KickCancer

  Dag van de Eclair vandaag: bij deze bakkers in jouw buurt koop je de lekkernij ten voordele van KickCancer

  Van plan om eclairs te kopen dit weekend? Dan passeer je op zaterdag 26 november graag langs één van de bakkerijen in jouw buurt ten voordele van KickCancer. Heel wat bakkers slaan samen met de organisatie en met Pierre Marcolini als peter de handen in elkaar. De opbrengst van verkoop gaat volledig richting de stichting. Waar scoor jij een eclair voor het goede doel in jouw buurt?
 2. Baby nog steeds in kritieke toestand na incident in Malle: “Onthaalouder reageerde heel professioneel met reanimatie”
  Play
  Malle

  Baby nog steeds in kritieke toestand na incident in Malle: “Onthaalou­der reageerde heel professio­neel met reanimatie”

  Het Antwerpse parket gaat niet uit van strafbare feiten in de kinderopvang in Malle waarbij een 11 maanden oude baby gisteren in kritieke toestand werd afgevoerd. De onthaalouder treft bovendien geen enkele schuld, zo blijkt. Toen het kindje niet meer ademde, heeft de onthaalouder ‘op professionele wijze reanimatie toegepast’. Burgemeester Sanne Van Looy (N-VA) uit haar medeleven.