Dieter Nijs
Volledig scherm
© Dieter Nijs

Loopactie tegen kinderkanker Run To Kick zamelt bijna 700.000 euro in: “Het was een bijzonder hartverwarmende dag”

BrusselAan het Atomium in Brussel vond vandaag de vierde editie plaats van Run To Kick, een sponsorloopcampagne van de organisatie KickCancer die zich inzet voor kinderen en gezinnen die getroffen zijn door kanker. Meer dan 1100 lopers namen deel aan de actie, waaronder peter Niels De Stadsbader.

  1. Op en top Vlaams ziekenhuis, maar toch kunnen zorgverleners UZ Brussel niet naar Night of the Proms voor zorgsector: “Puur misverstand”
    PREMIUM
    Jette

    Op en top Vlaams ziekenhuis, maar toch kunnen zorgverle­ners UZ Brussel niet naar Night of the Proms voor zorgsector: “Puur misver­stand”

    Midden november worden alle Vlaamse zorgverleners getrakteerd op twee gratis edities van The Night of the Proms in het Sportpaleis. Alleen: van het UZ Brussel – een erkend Vlaams ziekenhuis – zal geen enkel personeelslid aanwezig zijn. En dat omdat ze geen uitnodiging ontvingen. “We hebben ons toch niet minder hard ingezet dan zorgverleners van andere Vlaamse ziekenhuizen?” Het kabinet van minister Beke (CD&V) spreekt van een misverstand.