Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Liet agent schijnhuwelijk toe?

Een politieman die ervan verdacht wordt zich te hebben laten omkopen om schijnhuwelijken door de vingers te zien, verschijnt op 4 september voor de Brusselse strafrechter. De zaak kwam aan het licht door een verborgen camera. De rechtbank besliste eerder dat de beelden niet onrechtmatig zijn en gebruikt mogen worden. 

0 reacties

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Brusselse Nederlandstalige scholen zoeken personeel om leerachterstand op te halen
  Brussels Gewest

  Brusselse Nederlands­ta­li­ge scholen zoeken personeel om leerachter­stand op te halen

  Om de leerachterstand op te halen die door de coronapandemie werd opgelopen, gaan heel wat Brusselse Nederlandstalige scholen op zoek naar bijkomend personeel en bijkomende subsidies van de Vlaamse Gemeenschapscommissie. Uit cijfers die Brussels parlementslid Bianca Debaets (CD&V) opvroeg bij bevoegd VGC-collegelid Sven Gatz (Open Vld), blijkt dat de zoektocht bij heel wat scholen moeizaam verloopt.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek