Een ruzie over haar erfenis kostte Josée Tielemans (72) het leven.
Volledig scherm
Een ruzie over haar erfenis kostte Josée Tielemans (72) het leven. © RV

Liefdesverhaal van Vlaamse Josée (72) in Senegal eindigt met één fatale kopstoot: “We hadden haar gewaarschuwd voor die man”

Thies/Anderlecht“Dit heb ik altijd zien aankomen, ik heb er haar ontelbare keren voor gewaarschuwd.” Danielle Goslar barstte in tranen uit toen ze vernam dat haar vriendin Josée ‘Joske’ Tielemans (72) uit Anderlecht vermoord werd in Senegal. Het zou volgens lokale media haar 25 jaar jongere vriend zijn die haar begin oktober om het leven bracht met een kopstoot en haar lichaam vervolgens begroef. 

8 reacties

 • Saadia Sellak

  2 jaar geleden
  De pijn van haar eenzaamheid was groter dan haar verstand kon bevatten. Daarom dat zij en vele anderen met open ogen in risicovolle relaties vluchten.
 • Hilde Janssens

  2 jaar geleden
  Tja, maar denken mannen nog altijd dat jongere vrouwen echt verliefd worden op oudere mannen? Echt niet hoor!!
 • Leopold Vanhoof

  2 jaar geleden
  Dat is met open ogen in je ongeluk lopen, sommigen doen niets anders.
 • ann verhoeven

  2 jaar geleden
  Niet alleen vrouwen maar ook mannen kom er maar voor uit en meestal vrouwen uit Oostblok of Thai en afrikaans er kan er 1 op 10 bij zijn die het goed meent maar merendeels uit op geld en bezittingen
 • firmin vandorpe

  2 jaar geleden
  mijn moeder zei altijd : als een oude schuur in brand staat is er geen blussen aan .
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.