Stoffelijk overschot gevonden naast de spoorlijn Jette - Bockstael
Volledig scherm
Stoffelijk overschot gevonden naast de spoorlijn Jette - Bockstael © Dieter Nijs

Lichaam gevonden in Jette: treinverkeer tussen Brussel-Noord en Jette stilgelegd

Brussel, JetteHet Brusselse parket bevestigt dat er een stoffelijk overschot is gevonden tussen Bockstael en Jette. Daardoor is daar geen treinverkeer mogelijk.

 1. #FitnessOpenNow voert opnieuw actie aan overheidsgebouwen en mediabedrijven: “Fitnessen is niet gevaarlijk, het rédt juist mensenlevens”
  ANTWERPEN/BRUSSEL

  #FitnessO­pen­Now voert opnieuw actie aan overheids­ge­bou­wen en mediabe­drij­ven: “Fitnessen is niet gevaarlijk, het rédt juist mensenle­vens”

  Het collectief #FitnessOpenNow is het beu. Na de actie van vorige week waar 128 fitnessclubs aan deelnamen stond de sector donderdagochtend opnieuw op zijn achterste poten. Met spandoeken trokken ze naar strategische hotspots in Brussel en Antwerpen zoals treinstations, overheidsgebouwen, bekende pleinen en mediabedrijven. “Fitness is veilig, fitness redt mensenlevens.”
 2. Lokaal actiecomité 1190/0 voert vrijdag actie aan kritiek verkeerspunt waar fietsster (30) om het leven kwam: “Snelheid verlagen is slechts eerste stap”
  Vorst

  Lokaal actieco­mité 1190/0 voert vrijdag actie aan kritiek verkeers­punt waar fietsster (30) om het leven kwam: “Snelheid verlagen is slechts eerste stap”

  Nadat een fietsster (30) afgelopen zaterdag het leven liet aan een oversteekplaats op de Albertlaan in Vorst roept het burgerplatform 1190/0 op om de snelheidslimiet van 50 kilometer per uur op het kritieke punt zo snel mogelijk te verlagen. Dat burgercollectief ijvert voor nul verkeersdoden in Vorst. “Het is niet de eerste keer dat er een zwaar ongeval plaatsvindt op dit punt.”
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch