Jos Colpin, magistraat en ex-woordvoerder van het Brusselse parket, overleed zondag

Pictured in Mechelen, Belgium, on 20/06/2021. ( Photo by Mathieu Golinvaux / Photo News )
Volledig scherm
PREMIUM
Jos Colpin, magistraat en ex-woordvoerder van het Brusselse parket, overleed zondag Pictured in Mechelen, Belgium, on 20/06/2021. ( Photo by Mathieu Golinvaux / Photo News ) © Photo News

LEVENSVERHAAL. Brusselse magistraat Jos Colpin (74) onverwacht overleden: “Van de MP3-moord tot ‘Operatie Kelk’, hij communiceerde telkens op zijn eigen manier”

BrusselDe Brusselse magistraat Jos Colpin is zondagochtend op 74-jarige leeftijd onverwacht overleden. Colpin was jarenlang eerste substituut van de Brusselse procureur des konings en woordvoerder van het Brusselse parket.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Meer dan 1.600 deelnemers lopen recordbedrag van 1.002.780 euro bij elkaar tijdens RUN TO KICK van Kick Cancer
  brussel

  Meer dan 1.600 deelnemers lopen recordbe­drag van 1.002.780 euro bij elkaar tijdens RUN TO KICK van Kick Cancer

  De vijfde editie RUN TO KICK van KickCancer aan het Atomium schiet letterlijk uit de startblokken. Op vrijdag klokten ze voor de sponsorloop af op 728.111 euro. Daarmee overtreffen ze de vorige editie. Vandaag zondag 25 september is het tijd om de loopschoenen uit te halen. Niels de Stadsbader, Olivia, Kevin en Jacques Borlée en Élodie Ouédraogo staan alvast paraat. Na het evenement in de namiddag staat de teller op 1.002.780 euro!