Middelbare school La Cime in Vorst
Volledig scherm
Middelbare school La Cime in Vorst © Marc Baert

Leraars gesanctioneerd voor illegale schoolreis naar Turkije

De twee leraars van een middelbare school in Vorst die een schoolreis naar Istanboel hadden georganiseerd, hebben een disciplinaire sanctie gekregen. Dat heeft Christian Watterman, de directeur van de school La Cime, woensdag meegedeeld. Over de aard van de sanctie werd geen mededeling gedaan.

42 reacties

 • Tom Stevens

  1 maand geleden
  Sanctie sanctie? Vastbenoemd met behoud van loon...maw betaald worden om thuis te zitten...
 • Lisette Theunis

  1 maand geleden
  2 uur papiertjes oprapen van hun leerlingen en 2 uur de speelplaats afkeren.
 • Julien Cuypers

  1 maand geleden
  Ja ze zullen 5 minuten in de hoek moeten gaan staan. Zoals altijd zal er weer veel gepamperd worden.
 • Rania Desaegher

  1 maand geleden
  Leraars organiseren een reis en de directie is niet op de hoogte? Mooie boel daar.
 • Marc Geerts

  1 maand geleden
  Is het niet op te lossen met een ziektebriefje
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Brusselse politiezones prediken tolerantie en sensibilisering tijdens EK-wedstrijden: “Geen heksenjacht organiseren”
  PREMIUM
  Brussels Gewest

  Brusselse politiezo­nes prediken tolerantie en sensibili­se­ring tijdens EK-wedstrij­den: “Geen heksen­jacht organise­ren”

  Vanavond trapt ons nationaal elftal zijn EK-campagne op gang tegen Rusland. Een groot internationaal voetbaltoernooi tegen de achtergrond van het virus: het is ook voor Brusselse ordediensten een primeur. De politiezones Hoofdstad - Elsene, Noord en Zuid prediken vooral tolerantie en sensibilisering, maar schakelen stuk voor stuk wel extra manschappen in. Ook bij wedstrijden van bepaalde andere landen wordt een extra oogje in het zeil gehouden. “Als België scoort en mensen rechtspringen, gaan we daar natuurlijk geen punt van maken.”
 3. Directeur van school die illegale schoolreis organiseerde: “Als die leerkrachten spijt tonen, wil ik ze een tweede kans geven”
  PREMIUM
  Vorst

  Directeur van school die illegale schoolreis organiseer­de: “Als die leerkrach­ten spijt tonen, wil ik ze een tweede kans geven”

  De directeur van de middelbare school La Cime in Vorst spreekt klare taal: de twee leerkrachten die ondanks het reisverbod tijdens de paasvakantie met 12 leerlingen naar Turkije zijn getrokken voor een schoolreis, zijn hun boekje te buiten gegaan. Maar de leerkrachten leveren al jarenlang goed werk, klinkt het, en de directeur sluit niet uit dat het duo na dit schooljaar gewoon kan aanblijven. “Ze hebben zich door hun emoties laten leiden.”