Leonardtunnel
Volledig scherm
Leonardtunnel © Marc Baert

Leonardtunnel volledig afgesloten door ongeval met vrachtwagen: in beide richtingen kilometer file

De Leonardtunnel nabij Tervuren is vanochtend afgesloten in beide richtingen door een ongeval met een vrachtwagen op de binnenring, in de richting van Waterloo. Dat zal nog geruime tijd zo blijven, deelt het Vlaams Verkeerscentrum mee. Er staat al een kilometer file in beide richtingen.

5 reacties

 • Marcel Mescher

  1 jaar geleden
  Franciscus Vander Elst: helemaal mee akkoord! Ik heb toen >21 jaar geleden een mail gestuurd aan de minister van verkeer Hilde.Crevits en kreeg een uitgebreid antwoord van een ingenieur van verkeerswezen en infrastructuur: "wij zijn een studie aan het doen om dit afritcomplex te verbeteren" -> de studie is anno 2021 helaas nog altijd gaande ...
 • Jan Van Rompaey

  1 jaar geleden
  Weeral de zoveelste leugen : vroeger werd er beloofd anonieme wagen in te zetten.
 • Jenny stevens

  1 jaar geleden
  Ik durf zelfs niet meer op de autosnelweg door die vrachtwagens allemaal is beangstig !
 • Peter Van Endert

  1 jaar geleden
  Weeral een ongeval met een vrachtwagen ze steken geld in super flitspalen niet meer te geloven. De politie zou beter eens op de autosnelweg dag in dag uit controleren hoe deze vrachtwagens rijden op de snelwegen ze zullen dan hun ogen wel eens open doen. Ik reed eens naar de kust en dan zie je pas wat zo een vrachtwagen allemaal doet levensgevaarlijk (dit moet men eens aanpakken)
 • Lea Vandervorst

  1 jaar geleden
  Al 20 jaar geleden was er een plan om deze wisselaar te verbeteren, maar onze politici weten niet hoe dit op te lossen
 1. Vinicius Lopes (RWDM) wil zich tonen in bekerduel met KSV Oudenaarde: “Klaar voor negentig minuten”
  voetbal beker van belgië

  Vinicius Lopes (RWDM) wil zich tonen in bekerduel met KSV Oudenaarde: “Klaar voor negentig minuten”

  De bekerwedstrijd tegen KSV Oudenaarde, actief in tweede nationale Vlaanderen, is voor RWDM geen ‘tussendoortje’. “We willen elke wedstrijd winnen. We gaan dus ook tegen Oudenaarde met onze sterkst mogelijke ploeg aantreden. De competitie heeft voorrang, maar we willen in de beker zover mogelijk doorstoten”, verklaart trainer Vincent Euvrard, na twee weken schorsing terug van kort weggeweest.