Lefto voor zijn geliefkoosde Kiosk Bar, met Club-Mate.
Volledig scherm
Lefto voor zijn geliefkoosde Kiosk Bar, met Club-Mate. © Lefto

Lefto moet niet lang nadenken over favoriete bar: “Ik ben er bijna elke dag te vinden”

BrusselDe bar moest langer dan een halfjaar op slot, maar toch was Brussels dj en producer Lefto er niet weg te slaan: de Kiosk Bar in het Warandepark, recht in het hart van de hoofdstad. “Het is dé rendez-vousplek voor muzikaal Brussel.”

 1. Walvis blikt vooruit op heropening: “Ik hoor van klanten dat ze er zaterdag een maandloon gaan doorjagen, maar wij zitten nog met veel vragen”
  PREMIUM
  Brussel

  Walvis blikt vooruit op heropening: “Ik hoor van klanten dat ze er zaterdag een maandloon gaan doorjagen, maar wij zitten nog met veel vragen”

  Hoewel Senem Onal en Jordan Greenwood met nog heel wat vragen zitten met het oog op de heropening van de horeca, blijven de uitbaters van Café Walvis positief. Het bruisende café-restaurant in de Dansaertstraat gaat komende zaterdag dan wel met gemengd gemoed te lijf, het glas is eerder halfvol dan halfleeg. “We bevinden ons op onbekend gebied. Het is zenuwslopend dat we niet langer dan een paar dagen vooruit kunnen plannen. Maar we gaan onze klanten en medewerkers terugzien. Daar kijken we het meeste naar uit.”
 2. Kunstenaar Wim Tellier dropt gigantisch beschermpak in Koning Boudewijnstadion: “Alsof hem niets kan overkomen, maar schijn bedriegt”
  Brussel

  Kunstenaar Wim Tellier dropt gigantisch bescherm­pak in Koning Boudewijn­sta­di­on: “Alsof hem niets kan overkomen, maar schijn bedriegt”

  Schijn bedriegt. Dat weet kunstenaar-fotograaf Wim Tellier als geen ander. Voor zijn nieuwste worp ‘Closer' dropte de creatieveling vandaag een gigantische installatie van een man in een beschermpak in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Maar binnenkort wordt de schijnbaar onaantastbare brandweerman overweldigd door moeder natuur. We namen een kijkje vanop 90 meter hoogte. “Denk maar aan hoe we corona aan het begin nog onderschat hebben. Wel, we weten hoe het is verlopen.